Gitte Tønner

Ik ben Gitte, Deense en woon sinds 2004 in Nederland. Mijn eerste kennismaking met Nederland was in 2003 op een solo fietstocht van Denemarken naar Ierland, en ik vond het hier gelijk leuk genoeg om terug te keren!

Ik heb sinds 2004 in verschillende praktijken in Nederland mijn ervaringen opgedaan. 21 september 2009 heb ik de deuren van mijn eigen praktijk geopend.

Mijn opleiding heb ik in Denemarken afgerond aan de Syddansk Universitet; het is een 5-jarige universitaire Masters opleiding, die na succesvolle afloop van een 1-jarige stageperiode de titel Chiropractor geeft. De eerste drie jaar (de bachelor) zijn identiek met geneeskunde, daarna splitsen de twee studies zich in twee verschillende Masters programma's.

Sinds oktober 2017 ben ik met veel plezier voorzitter van de Nederlandse Chiropractoren Associatie, de oudste en grootste beroepsvereniging voor chiropractoren in Nederland.

Binnen chiropractie werk ik met een holistische aanpak. Dit betekent dat de pijnlijke gebieden uiteraard nagekeken moeten worden, maar zeker ook de 'verborgen gebreken'. Zij veroorzaken vaak een compensatie, en dus symptomen. Ik kijk dus niet alleen waar de oorsprong van de pijnklacht ligt, maar werk vanuit de filosofie dat alles goed moet bewegen voor een optimale functie van gewrichten, spieren en uiteindelijk het zenuwstelsel. Uiteraard heeft het lichaam een zelfgenezende kracht, maar soms heeft het een zetje in de goede richting nodig.

In mijn bij- en nascholingsactviteiten ben ik vooral bezig met cursussen binnen neurologie, evenwichtsorgaanstoornissen, slaapstoornissen en functional medicine.

Naast mijn werk in de praktijk en de vereniging besteed ik tijd aan mijn katten, boeken lezen en fitnessen.

Mijn visie voor deze praktijk is...

... mensen van klachten af helpen en te houden
... mensen zonder klachten zo te houden
... een bron van informatie over gezond en optimaal leven te zijn

Ik zie u graag terug in mijn praktijk

Contact informatie & Openingstijden

020-644-6552

Uiterwaardenstraat 90
1079 CE Amsterdam

Maandag & vrijdag: 8-12 + 14-17 u
Dinsdag & donderdag: 14-21 u

PRAKTIJK DICHT:

19 augustus en 19-23 september.

COVID-19:

Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona/griep/luchtwegklachten dan stellen we het uit. Belangrijk blijft dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Neem je eigen (bad)handdoek mee
  • Was je handen voor en na de afspraak
  • Hoest en nies in je elleboog

Na iedere bezoek maak ik behandeltafel, balie etc. schoon.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Bij vragen: info@tonner.nl

Tarieven

Jij hebt géén verwijsbrief van de huisarts nodig. Chiropractoren hebben de status van hulpverlener in de eerstelijnsgezondheidszorg en hebben een onafhankelijke behandelingsbevoegdheid zoals die van een (tand)arts.

Chiropractie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed in het aanvullende pakket. Hoe hoog deze vergoeding is, verschilt per verzekeraar. Ik raad je aan zelf uw polis of verzekeraar te raadplegen over de hoogte van uw vergoeding. Mijn registratienummer bij het kwaliteitsregister SCN is 212.

Na elk consult wordt er met jou bij de balie afgerekend. Jij ontvangt een nota en kan vervolgens zelf de kosten declareren.

Kosten per 1.1.2022 (pinnen is mogelijk):

  • Eerste consult € 85,-
  • Vervolg consult € 55,-

Afspraak verzetten? Graag ten minste 24 uur van te voren melden.
Niet nagekomen consulten kunnen in rekening gebracht worden, tenzij minstens 24 uur voordien afgemeld.