Tijdelijke sluiting van de praktijk

Na 18 jaar in Nederland en 13 jaar in mijn praktijk in Amsterdam vertrek ik in de zomer van 2023 naar Tanzania. Daar ben ik een positie aangeboden als chiropractor en supervisor bij een organisatie genoemd “Pos+Abilities”: www.posabilities.org

In eerste instantie zal dat voor een jaar zijn, waar ik als chiropractor in ziekenhuizen en klinieken ga werken; ook ga ik vrijwilligers superviseren (jonge chiropractoren) en diverse public health opdrachten uitvoeren. Mijn laatste maand in de praktijk zal april 2023 worden, en vertrek ik een maand later.

Om ervoor te zorgen dat jullie nog chiropractische zorg kunnen ondergaan heb ik contact gehad met een aantal fijne, zorgvuldige, kundige chiropractor-collega’s waar ik de volste vertrouwen in heb dat ze goed voor mijn patiënten gaan zorgen. Kijk gerust wat best bij jou past qua reisafstand en behandelwijze; ik zal jou persoonlijk een advies geven wanneer wij elkaar zien.

Ik hou een beveiligde toegang tot alle elektronische patiëntendossiers, ook al ben ik in Tanzania. Maak jij voor het eerst een afspraak bij een van mijn collegae, en heeft diegene een dossier nodig, laat die dan een mail aan mij sturen en zal ik z.s.m. uit Tanzania een dossier opsturen.

Ik ben van plan om mijn website nog bij te houden met nieuws en updates van mijn nieuwe omgeving, dus wil jij af en toe weten hoe het gaat kan jij het hier volgen: www.tonner.nl

Het is mij altijd nog een hele grote plezier en een ware eer om voor jou te hebben mogen zorgen in de afgelopen jaren. Het ga je goed, ook bij jouw nieuwe chiropractor. Het zal dan niet precies gaan zoals jij het van mij bent gewend – misschien wordt het zelfs beter!

Blijf gezond en blijf je vitamine D slikken!

Liefs, Gitte

Mijn visie voor deze praktijk is...

... mensen van klachten af helpen en te houden
... mensen zonder klachten zo te houden
... een bron van informatie over gezond en optimaal leven te zijn

Ik zie u graag terug in mijn praktijk

Contact informatie & Openingstijden

020-644-6552

Uiterwaardenstraat 90
1079 CE Amsterdam

Maandag & vrijdag: 8-12 + 14-17 u
Dinsdag & donderdag: 14-21 u

PRAKTIJK DICHT:

26 en 27 januari 2023.

COVID-19:

Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona/griep/luchtwegklachten dan stellen we het uit. Belangrijk blijft dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Neem je eigen (bad)handdoek mee
  • Was je handen voor en na de afspraak
  • Hoest en nies in je elleboog

Na iedere bezoek maak ik behandeltafel, balie etc. schoon.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Bij vragen: info@tonner.nl

Tarieven

Jij hebt géén verwijsbrief van de huisarts nodig. Chiropractoren hebben de status van hulpverlener in de eerstelijnsgezondheidszorg en hebben een onafhankelijke behandelingsbevoegdheid zoals die van een (tand)arts.

Chiropractie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed in het aanvullende pakket. Hoe hoog deze vergoeding is, verschilt per verzekeraar. Ik raad je aan zelf uw polis of verzekeraar te raadplegen over de hoogte van uw vergoeding. Mijn registratienummer bij het kwaliteitsregister SCN is 212.

Na elk consult wordt er met jou bij de balie afgerekend. Jij ontvangt een nota en kan vervolgens zelf de kosten declareren.

Kosten per 1.1.2023 (pinnen is mogelijk):

  • Eerste consult € 85,-
  • Vervolg consult € 55,-

Afspraak verzetten? Graag ten minste 24 uur van te voren melden.
Niet nagekomen consulten kunnen in rekening gebracht worden, tenzij minstens 24 uur voordien afgemeld.